Πότε βγαίνουν οι Βαθμολογίες των Ειδικών Μαθημάτων 2013

Οι βαθμολογίες των Ειδικών Μαθημάτων, όπως Ξένες γλώσσες, Σχέδιο, Μουσικά Μαθήματα, των Πανελλαδικών θα ανακοινωθούν μέσα στην πρώτη εβδομάδα του Ιουλίου. Για να τις δείτε μπαίνετε με τους κωδικούς σας στον παρακάτω σύνδεσμο:

Βαθμολογίες Πανελλαδικών 2013

Τελευταία Ενημέρωση:

Ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα των ειδικών μαθημάτων απο το πρωΐ (ώρα 11:00) της Τετάρτης 3 Ιουλίου 2013.
Για να τα δείτε ακολουθήστε τον παραπάνω σύνδεσμο.

18 thoughts on “Πότε βγαίνουν οι Βαθμολογίες των Ειδικών Μαθημάτων 2013

    • Δεν υπάρχει ακριβής ενημέρωση από το υπουργείο παιδείας. Τα περιμένουμε από μέρα σε μέρα.

  1. ΔΥΣΤΥΧΩΣ… ΠΡΟΠΕΡΣΥ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΜΟΥΣΙΚΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΕΙΧΑΝ ΒΓΕΙ ΣΤΙΣ 11 ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΗΜΕΡΑ ΚΥΡΙΑΚΗ !

    • Έχεις δίκιο. Το υπουργείο ξεχνά την αγωνία χιλιάδων υποψηφίων στα ειδικά μαθήματα. Υπομονή σε όλους και προσοχή στο μηχανογραφικό!

  2. δηλαδή, υπάρχει περίπτωση να βγουν ακόμη και μέσα στη μέρα; Νόμισα ότι μόνο πρωί θα έβγαιναν τα αποτελέσματα!

    • Παλιότερα έχουν βγει ακόμη και βράδυ, οπότε να ελέγχετε συχνά. Θα βγάλουμε ανακοίνωση όταν θα μάθουμε κάτι νεότερο. Υπομονή!

      • Ευχαριστούμε πολύ! Αν και έχει κολλήσει τώρα η ιστοσελίδα των αποτελεσμάτων στο minedu και δείχνει οτι είναι εκτός λειτουργίας!

  3. Δηλαδη οι βαθμολογιες εχουν βγει και απλα το site φαινεται να ειναι εκτος λειτουργιας? θα λειτουργησει σε λιγο? ή δεν εχουν βγει ακομα οι βαθμολογιες?

    • Η ιστοσελίδα του Υπουργείου έχει κολλήσει για τεχνικούς λόγους, πιθανώς λόγω των πολλών επισκέψεων. Για τις βαθμολογίες δεν υπάρχει κάτι νεότερο, μάλλον δεν έχουν βγει ακόμη. Πάντως συνεχίστε να ελέγχετε.

  4. Πόσο θα περιμένουμε ακόμη για τα αποτελέσματα των ειδικών;;;είναι και εκτός λειτουργίας η σελίδα του υπουργείου………..

  5. η σελιδα του υπουργειου ελεγε το ιδιο οτι ειναι δηλαδη εκτος λειτουργειας και την παρασκευη πριν ανακοινωθουν οι βαθμολογιες των μαθηματων…καπου διαβασα οτι θα βγουν προς το τελος της εβδομαδας….ισχυει/?????

  6. 4-5 χρόνια πριν οι βαθμολογίες των ειδικών μαθημάτων είχαν βγει μετά την κατάθεση του μηχανογραφικού. ελπίζω να μην συμβεί κάτι ανάλογο. πάντως θα έπρεπε να υπάρχει ενημέρωση για το πότε πρόκειται να βγούν.

  7. είναι τραγικό το 2013 να λειτουργει το Υπ.Παιδείας όπως πριν 30 χρόνια.
    Απο τη στιγμή που λήξει η προθεσμία υποβολής των μηχανογραφικών,οι βάσεις και τα ονόματα των εισακτέων μπορούν να δημοσιευτούν σε λίγες μόνο ώρες.Kρίμα να ταλαιπωρούν έτσι τα παιδιά κυρίως, αλλά και τις οικογένειες τους επειδή δεν θέλουν να αλλάξουν τις ” παραδόσεις” .

  8. Πότε θα έχουμε τα αποτελέσματα των ειδικών μαθημάτων;
    Δεν πρέπει να έχουμε μια ενημέρωση;

Αφήστε το σχόλιό σας