Εξεταστικά κέντρα ειδικών μαθημάτων Αρμονία & Έλεγχος Μουσικών Ακουστικών Ικανοτήτων, Ελεύθερο Σχέδιο και Γραμμικό Σχέδιο 2014

Yπενθυμίζεται ότι οι εξετάσεις των ειδικών μαθημάτων Αρμονία & Έλεγχος Μουσικών Ακουστικών Ικανοτήτων, Ελεύθερο Σχέδιο και Γραμμικό Σχέδιο θα διενεργηθούν στα ακόλουθα εξεταστικά κέντρα:

1. ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΑΡΜΟΝΙΑΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Για τους υποψήφιους που κατέθεσαν Αίτηση-Δήλωση σε Λύκεια των Περιφερειακών Διευθύνσεων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αττικής, Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας, Στερεάς Ελλάδας, Κρήτης, Ιονίων Νήσων, Βορείου Αιγαίου και Νοτίου Αιγαίου:

1. Στο Ε.Κ. του 8ου Γενικού Λυκείου Περιστερίου (οδός Μιχαλακοπούλου & Αγ. Τριάδος- 12137 Περιστέρι) όσοι το επώνυμό τους αρχίζει από Α μέχρι και MΑ.

2. Στο Ε.Κ. του 1ου Γενικού Λυκείου Πετρούπολης (οδός Ανατ. Ρωμυλίας & Θεσσαλίας – 13231 Πετρούπολη) όσοι το επώνυμό τους αρχίζει από ΜΓ μέχρι και Ψ.

2. ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΕΛΕΓΧΟΣ ΜΟΥΣΙΚΩΝ ΑΚΟΥΣΤΙΚΩΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΩΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Για τους υποψήφιους που κατέθεσαν Αίτηση-Δήλωση σε Λύκεια των Περιφερειακών Διευθύνσεων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αττικής, Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας, Στερεάς Ελλάδας, Κρήτης, Ιονίων Νήσων, Βορείου Αιγαίου και Νοτίου Αιγαίου:

1. Στο Ε.Κ. του 5ου Γενικού Λυκείου Ν. Ιωνίας (οδός Εμμ. Παππά 6 & Φιλελλήνων – 14234 Ν. Ιωνία) όσοι το επώνυμό τους αρχίζει από Α μέχρι και ΜΑΖ.

2. Στο Ε.Κ. του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών, Αίθουσα Banquet, (οδός Βασιλίσσης Σοφίας & Κόκκαλη, 11521 Αθήνα), όσοι το επώνυμό τους αρχίζει από ΜΑΚ μέxρι και Ψ.

3. ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ & ΓΡΑΜΜΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Η κατανομή των υποψηφίων στα εξεταστικά κέντρα θα γίνει ως εξής:

  1. A.Για τους υποψήφιους που κατέθεσαν Αίτηση-Δήλωση σε Λύκεια της Περιφερειακής Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης ΑΤΤΙΚΗΣ

1.Στο Ε.Κ. του 57ου Γενικού Λυκείου Αθήνας(οδός Αστραπόγιαννου 3 και Βολανάκη – 11526 Αθήνα) όσοι το επώνυμό τους αρχίζει από Α μέχρι και Ζ.

2. Στο Ε.Κ. του 2ου Γενικού Λυκείου Αργυρούπολης (οδός Μαρίνου Αντύπα 2- 16452 Αργυρούπολη) όσοι το επώνυμό τους αρχίζει από Η μέχρι και ΛΟ.

3. Στο Ε.Κ. του 1ου Γενικού Λυκείου Χαλανδρίου (οδός Διονύσου 20 και Καλλισπέρη – 15234 Χαλάνδρι) όσοι το επώνυμό τους αρχίζει από ΛΥ μέχρι και ΠΑΛ.

4. Στο Ε.Κ. του 1ου Γενικού Λυκείου Αμαρουσίου (οδός Κηφισίας 213- 15124 Μαρούσι) όσοι το επώνυμό τους αρχίζει από ΠΑΝ μέχρι και ΣΜ.

5. Στο Ε.Κ. του 4ου Γενικού Λυκείου Καλλιθέας(οδός Ελ. Βενιζέλου 175- 17673 Καλλιθέα) όσοι το επώνυμό τους αρχίζει από ΣΟ μέχρι και Ψ.

Β. Για τους υποψήφιους που κατέθεσαν Αίτηση-Δήλωση σε Λύκεια των Περιφερειακών Διευθύνσεων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας, Στερεάς Ελλάδας, Κρήτης, Ιονίων Νήσων, Βορείου Αιγαίου και Νοτίου Αιγαίου.

1. Στο Ε.Κ. του 7ου Γενικού Λυκείου Αθήνας (οδός Πρατίνου 19 – 11634 Παγκράτι) όσοι το επώνυμό τους αρχίζει από Α μέχρι και ΚΗ.

2. Στο Ε.Κ. του 16ου Γενικού Λυκείου Αθήνας(οδός Πανόρμου και Λαρίσης 47- 11524 Αμπελόκηποι) όσοι το επώνυμό τους αρχίζει από ΚΙ μέχρι και ΝΑ.

3. Στο Ε.Κ. του Γενικού Λυκείου Καλλίπολης (οδός Μαρίας Χατζηκυριακού 27- 18539 Πειραιάς) όσοι το επώνυμό τους αρχίζει από ΝΙ μέχρι και Ψ.

4. ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΑΡΜΟΝΙΑΣ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Για τους υποψήφιους που κατέθεσαν Αίτηση-Δήλωση σε Λύκεια των Περιφερειακών Διευθύνσεων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Θεσσαλίας, Ηπείρου, Δυτικής Μακεδονίας, Κεντρικής Μακεδονίας και Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης:

1. Στο Ε.Κ. του 1ου ΕΠΑΛ Πολίχνης (οδός Σαπφούς 3 (πρώην Ν. Καρατάσιου)- 56533 Πολίχνη) όσοι το επώνυμό τους αρχίζει από Α μέχρι και Λ.

2. Στο Ε.Κ. του 2ου Γενικού Λυκείου Θεσσαλονίκης (οδός Ικτίνου 5- 54622 Θεσσαλονίκη) όσοι το επώνυμό τους αρχίζει από Μ μέχρι και Χ.

5. ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΕΛΕΓΧΟΣ ΜΟΥΣΙΚΩΝ ΑΚΟΥΣΤΙΚΩΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΩΝ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Για τους υποψήφιους που κατέθεσαν Αίτηση-Δήλωση σε Λύκεια των Περιφερειακών Διευθύνσεων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Θεσσαλίας, Ηπείρου, Δυτικής Μακεδονίας, Κεντρικής Μακεδονίας και Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης:

στο Ε.Κ. του 2ου Γενικού Λυκείου Νεάπολης (πρώην Στρ. Στρεμπενιώτη – 56701 Νεάπολη).

6. ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ & ΓΡΑΜΜΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Στη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ θα εξεταστούν οι υποψήφιοι που κατέθεσαν Αίτηση – Δήλωση σε Λύκεια των Περιφερειακών Διευθύνσεων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Θεσσαλίας, Ηπείρου, Δυτικής Μακεδονίας, Κεντρικής Μακεδονίας και Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης:

1. Στο Ε.Κ. του 3ου Γενικού Λυκείου Ευόσμου (οδός Παπάγου και Θεοδώρας -56224 Εύοσμος) όσοι το επώνυμό τους αρχίζει από Α μέxρι και ΚΑ.

2. Στο Ε.Κ. του 14ου Γενικού Λυκείου Θεσσαλονίκης (οδός Γ. Παπανδρέου & Θ. Σοφούλη, 54655 Θεσσαλονίκη) όσοι το επώνυμό τους αρχίζει από ΚΒ μέχρι και ΠΕ.

3. Στο Ε.Κ. του 30ου Γενικού Λυκείου Θεσσαλονίκης (οδός Σ. Γενναδίου 53- 54250 Θεσσαλονίκη) όσοι το επώνυμό τους αρχίζει από ΠΗ μέxρι και Ψ.

Δ. ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΕΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ

Οι υποψήφιοι με αναπηρία και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες που κατέθεσαν Αίτηση-Δήλωση σε Λύκεια των Περιφερειακών Διευθύνσεων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αττικής, Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας, Στερεάς Ελλάδας, Κρήτης, Ιονίων Νήσων, Βορείου Αιγαίου και Νοτίου Αιγαίου:

Θα εξεταστούν στα μαθήματα ΑΡΜΟΝΙΑ, ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΧΕΔΙΟ και ΓΡΑΜΜΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ:

στο Ε.Κ. του 59ου Γυμνασίου Αθήνας (Σεκούνδου 10 & Λεωφ. Ιωνίας 319-327, τ.κ. 111 43 Άνω Πατήσια).

Θα εξεταστούν στο μάθημα ΕΛΕΓΧΟΣ ΜΟΥΣΙΚΩΝ ΑΚΟΥΣΤΙΚΩΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΩΝ:

στο Ε.Κ. του 5ου Γενικού Λυκείου Νέας Ιωνίας (Εμμ. Παππά 6 & Φιλελλήνων- Νέα Ιωνία, Τ.Κ. 142 34).

Οι υποψήφιοι με αναπηρία και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες που κατέθεσαν Αίτηση-Δήλωση σε Λύκεια των Περιφερειακών Διευθύνσεων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Θεσσαλίας, Ηπείρου, Δυτικής Μακεδονίας, Κεντρικής Μακεδονίας και Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης:

Θα εξεταστούν στα μαθήματα ΑΡΜΟΝΙΑ, ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΧΕΔΙΟ και ΓΡΑΜΜΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ:

στο Ε.Κ. του Μουσικού Σχολείου Θεσσαλονίκης (Τέρμα Πυλαίας, Τ.Κ. 55535).

Θα εξεταστούν στο μάθημα ΕΛΕΓΧΟΣ ΜΟΥΣΙΚΩΝ ΑΚΟΥΣΤΙΚΩΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΩΝ:

στο Ε.Κ. του 2ου Γενικού Λυκείου Νεάπολης (πρώην Στρ. Στρεμπενιώτη- Νεάπολη Θεσσαλονίκης, Τ.Κ. 567 01).

Ε. ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ

1. Οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν μαζί τους υποχρεωτικά το δελτίο εξεταζομένου και κατά προτίμηση και την αστυνομική ταυτότητα ή διαβατήριο.

2. Οι υποψήφιοι πρέπει να προσέρχονται στις αίθουσες εξέτασης μέχρι τις 08:00 π.μ.

3. Ο χρόνος διάρκειας της εξέτασης της Αρμονίας είναι τρεις (3) ώρες, του μαθήματος Έλεγχος Μουσικών Ακουστικών Ικανοτήτων είναι περίπου είκοσι (20) λεπτά και του Ελεύθερου και Γραμμικού Σχεδίου έξι (6) ώρες.

4. Κατά την εξέταση στο Γραμμικό Σxέδιο δίνεται στους υποψήφιους χαρτί σxεδίασης, που οι εξωτερικές του διαστάσεις είναι 0,50 Χ 0,70 μ. και οι εσωτερικές διαστάσεις, στις οποίες γίνεται η σχεδίαση, 0,50 Χ 0,58 μ.. Για το λόγο αυτό, ο υποψήφιος πρέπει να έχει μαζί του στις εξετάσεις πινακίδα σχεδίασης διαστάσεων αναλόγων με το χαρτί σχεδίασης και τα απαραίτητα για τη σχεδίαση όργανα και υλικά, δηλαδή χαρτί πρόχειρο σχεδίασης (ριζόχαρτο ή άλλο, απαραιτήτως σε διάσταση Α4), μολύβια με διαφορετική σκληρότητα για διαφορετικά πάχη γραμμών, όργανα για σχεδίαση με μολύβι ή με σινική μελάνη, ταυ ή παραλληλογράφο, τρίγωνα σxεδίασης, κοινό υποδεκάμετρο και τα λοιπά αναγκαία μέσα σxεδίασης (διαβήτη, καμπυλόγραμμο, γομολάστιxα, ξύστρα – καμπάνα κ.λ.π.). Απαγορεύεται, όμως, να xρησιμοποιεί συστήματα σxεδίασης, δηλαδή ειδικά εκτυπωτικά μηxανήματα γραφής και σxεδίασης γραμμάτων, ζελατίνες ή μεταλλικά στοιxεία τυποποιημένων γραμμάτων, αυτοκόλλητα (ράστερ, λετρασέτ κ.λ.π.) γραμμάτων ή γραμμοσκιάσεων και κλιμακόμετρα (υποδεκάμετρα σε διάφορες κλίμακες, ένα: είκοσι, ένα : πενήντα κ.λ.π.).

5. Κατά την εξέταση στο Ελεύθερο Σxέδιο, δίνεται στους υποψήφιους xαρτί σxεδίασης που οι εξωτερικές του διαστάσεις είναι 0,50 Χ 0,70 μ. και οι εσωτερικές διαστάσεις, στις οποίες γίνεται η σxεδίαση, 0,50 Χ 0,50 μ. Για το λόγο αυτό, ο υποψήφιος πρέπει να έxει μαζί του στις εξετάσεις πινακίδα σxεδίασης διαστάσεων αναλόγων με το xαρτί σxεδίασης. Η εξέταση γίνεται με μολύβια. Ο υποψήφιος πρέπει να έxει μαζί του, εκτός από την πινακίδα, μολύβια μαλακά και σκληρά, γομολάστιxα, ξύστρα.

Επίσης επιτρέπεται η χρησιμοποίηση βελόνας μετρήματος και νήματος στάθμης, ενώ δεν επιτρέπεται η χρησιμοποίηση σπρέυ.

Αφήστε το σχόλιό σας