Αποτελέσματα Ειδικών Μαθημάτων 2016

Αποτελέσματα Ειδικών Μαθημάτων 2016

ΑποτελέσματαΤελευταία Ενημέρωση

Σήμερα Τρίτη 5 Ιουλίου 2016 θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα των ειδικών μαθημάτων μετά τις 12:00 η ώρα. Ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες από το Υπουργείο Παιδείας γίνεται προσπάθεια για να ανακοινωθούν τα αποτελέσματα των ειδικών μαθημάτων μέχρι την Τρίτη 5 Ιουλίου 2016.

Θα σας ενημερώσουμε άμεσα για οποιαδήποτε εξέλιξη.

Για να δείτε τα αποτελέσματα μπαίνετε με τους κωδικούς υποψηφίου (τον 8ψήφιο κωδικό και τους 4 αρχικούς χαρακτήρες από το Επώνυμο, το Όνομα, το Πατρώνυμο και το Μητρώνυμο του υποψηφίου με κεφαλαίους ελληνικούς χαρακτήρες ) στον παρακάτω σύνδεσμο:

Αποτελέσματα Ειδικών Μαθημάτων 2016

Οι υποψήφιοι πρέπει να οριστικοποιήσουν το μηχανογραφικό τους στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://exams.it.minedu.gov.gr .

Τα αποτελέσματα των γραπτών εξετάσεων των ειδικών μαθημάτων των πανελληνίων εξετάσεων ανακοινώνονται κάθε χρόνο περίπου μέσα στην πρώτη εβδομάδα του Ιουλίου ή για κάποια μαθήματα την τελευταία εβδομάδα του Ιουνίου .Έτσι και φέτος δε φαίνεται να υπάρχει κάποια αλλαγή στο χρονοδιάγραμμα του υπουργείου παιδείας.

Ενδέχεται κάποια μαθήματα να ανακοινωθούν νωρίτερα (όπως πχ τα ιταλικά ή τα αγγλικά που εξετάστηκαν πρώτα στις 16 και 18 Ιουνίου ) και κάποια αργότερα (πχ γαλλικά και γερμανικά που εξετάστηκαν στις 27 Ιουνίου ).

Θα σας ενημέρωσουμε άμεσα για κάθε καινούρια πληροφορία.

23 thoughts on “Αποτελέσματα Ειδικών Μαθημάτων 2016

  1. Σημερα ειναι κυριακη και δεν αναρτηθηκαν οι βαθμολογιες των ειδικων μαθηματων μηπως υπαρχει καποια αλλαγη

  2. Τι εγινε ρε παιδια? Εδωσα τα αγγλικα στις 18 Ιουνιου και δεν βλεπω τα αποτελεσματα ακομα. Κανονικα θα επρεπε να ειχαν βγει 4 ημερες νωριτερα… Δεν ειναι το ιδιο με τα γαλλικα που γραψανε τα παιδια 2 εβδομαδες αργοτερα. Αυτοι δηλαδη περιμενουν να βγουν τα αποτελεσματα ολων των ειδικων μαθηματων για να τα δημοσιευσουν?

  3. Υπάρχει περίπτωση να βγούνε σήμερα τα αποτελέσματα των ειδικών μαθημάτων

    • Βγήκαν τα αποτελέσματα;; Το site του υπουργείου παιδείας όταν βάζω τα στοιχεία μου δεν μου βγάζει τίποτα έχει crashαρει!

  4. Ειμαι απο επαλ. Εχω 1128 μορια, αθροισμα στα αγγλικα εχω 92. Μπορω να δηλωσω τουριστικες σχολες?

Αφήστε το σχόλιό σας