Αποτελέσματα Ειδικών Μαθημάτων 2015

ΑποτελέσματαΤελευταία Ενημέρωση (3 Ιουλίου 2015)

Σήμερα 3 Ιουλίου 2015 και μετά τις 11:00 η ώρα θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα των ειδικών μαθημάτων των πανελληνίων 2015.Τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν για όλα τα ειδικά μαθήματα.

Μετά από ανακοίνωση του Υπουργείου Παιδείας η υποβολή του μηχανογραφικού θα παραταθεί μέχρι την Παρασκευή 17 Ιουλίου 2015 λόγω της διεξαγωγής του δημοψηφίσματος. Υπενθυμίζουμε ότι κανονικά η οριστικοποίηση ήταν μέχρι τις 7 Ιουλίου 2015.

Για να δείτε τα αποτελέσματα μπαίνετε με τους κωδικούς υποψηφίου (τον 8ψήφιο κωδικό και τους 4 αρχικούς χαρακτήρες από το Επώνυμο, το Όνομα, το Πατρώνυμο και το Μητρώνυμο του υποψηφίου με κεφαλαίους ελληνικούς χαρακτήρες ) στον παρακάτω σύνδεσμο:

Αποτελέσματα Ειδικών Μαθημάτων 2015

Οι υποψήφιοι πρέπει να οριστικοποιήσουν το μηχανογραφικό τους στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://exams.it.minedu.gov.gr .

Όσον αφορά τα αποτελέσματα των ειδικών μαθημάτων, δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη η ακριβής ημερομηνία, αλλά έχει ολοκληρωθεί κατά το μεγαλύτερο ποσοστό για τα περισσότερα ειδικά μαθήματα. Λογικά θα υπάρχει κάποια καθυστέρηση λόγω του δημοψηφίσματος αλλά κατά πάσα πιθανότητα τις επόμενες ημέρες μέχρι το τέλος της ερχόμενης εβδομάδας θα ανακοινωθούν.

Θα σας ενημέρωσουμε άμεσα για κάθε καινούρια πληροφορία.

Τα αποτελέσματα των Ειδικών Μαθημάτων των Πανελληνίων 2015 θα ανακοινωθούν μέσα στην τελευταία εβδομάδα του Ιουνίου, από την πέμπτη 25 Ιουνίου 2015.

Ενδέχεται κάποια μαθήματα να ανακοινωθούν νωρίτερα (όπως πχ τα αγγλικά που εξετάστηκαν πρώτα στις 17 Ιουνίου ) και κάποια αργότερα (πχ ιταλικά και γερμανικά που εξετάστηκαν στις 24 Ιουνίου ).

Υπενθυμίζουμε ότι η διορία για την οριστικοποίηση του Μηχανογραφικού είναι έως τη Τρίτη 7-7-2015. Οι υποψήφιοι πρέπει να οριστικοποιήσουν το μηχανογραφικό τους στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://exams.it.minedu.gov.gr .

5 thoughts on “Αποτελέσματα Ειδικών Μαθημάτων 2015

  1. Πέρασε η τελευταία βδομάδα του Ιουνίου και τα ειδικά μαθήματα (σχέδιο) δεν έχουν βγει και ταυτόχρονα εμείς καλούμαστε να ετοιμάσουμε το μηχανογραφικο! Μήπως έχετε νεότερα για το πότε θα βγουν;

  2. είναι απαράδεκτο, έχει πάει 2 Ιουλίου κι ακόμα ούτε ακριβή μέρα ανακοίνωσης αποτελεσμάτων δεν έχουν ανακοινώσει!

  3. Ποτε βγαινουν τα αποτελεσματα Αγγλικων; Θελω να κανω οριστικοποιηση του μηχανογραφικου και δεν ξερω τι επιλογες θα βαλω αν δεν ξερω και τα αποτελεσματα Αγγλικων.

  4. Ίσως Ειναι το τελευταίο που απασχολει τη χώρα αλλα σεβαστείτε τον κόπο μας. Δεν μπορω να οριστικοποίηση το μηχανογραφικό χωρις τα αγγλικα. Σαν έστειλα και email -που ισχυρίζεστε οτι τα απαντάτε- και δεν έλαβα απαντηση για την ημερομηνία

Αφήστε το σχόλιό σας