Πρόγραμμα Πανελλήνιες ΕΠΑΛ 2018

Δείτε το πρόγραμμα Πανελληνίων Εξετάσεων ΕΠΑΛ και Εσπερινών ΕΠΑΛ 2018

Οι εξετάσεις ξεκινούν την Πέμπτη 7 Ιουνίου 2018 με το μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας και τελειώνουν την Πέμπτη 21 Ιουνίου 2018 με τα μαθήματα της Οικοδομικής, Ψηφιακών συστημάτων, Στοιχεία ψύξης Κλιματισμού και Αρχές επεξεργασίας Τροφίμων και Ποτών.

____________________________________________
* Την Τρίτη 12-6-2018 στ ο μάθημα ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΤΕΧΝΩΝ-ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΙ εξετάζονται α) οι μαθητές/-τριες της Δ ́ τάξης εσπερινών ΕΠΑ.Λ σχ. έτους 2017-2018 και β) οι απόφοιτοι/-ες της Δ ́ τάξης εσπερινών ΕΠΑ.Λ. παρελθόντων ετών που διεκδικούν το ειδικό ποσοστό 1% επιπλέον των εισακτέων στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση (ΜΟΝΟ για ΤΕΙ,ΑΣΠΑΙΤΕ, ΑΣΤΕ, ΑΕΝ).
** Την Πέμπτη 14-6-2018 στ ο μάθημα ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΤΕΧΝΩΝ-ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΙ εξετάζονται οι μαθητές/-τριες της Γ ́ τάξης των Αυτοτελών Ειδικών Τμημάτων και των Τμημάτων Συνδιδασκαλίας ημερήσιων ΕΠΑ.Λ. σχ. έτους 2017-2018 στα ίδια θέματα με το μάθημα ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΤΕΧΝΗΣ στο οποίο εξετάζονται οι υποψήφιοι των ημερησίων ΕΠΑ.Λ.
Ως ώρα έναρξης εξέτασης ορίζεται η 08:30 π.μ. Οι υποψήφιοι πρέπει να προσέρχονται στις αίθουσες εξέτασης μέχρι τις 08.00 π.μ. Η διάρκεια εξέτασης κάθε μαθήματος είναι τρεις (3) ώρες, εκτός από το μάθημα ειδικότητας: Αρχιτεκτονικό Σχέδιο, για το οποίο η διάρκεια εξέτασης είναι τέσσερις (4) ώρες.

Δείτε την υπουργική απόφαση

Δείτε το πρόγραμμα των ΕΠΑΛ

Δείτε το πρόγραμμα των ΓΕΛ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *