Αποτελέσματα Ειδικών Μαθημάτων 2017

Αποτελέσματα Ειδικών Μαθημάτων 2017

ΑποτελέσματαΤελευταία Ενημέρωση

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες από το Υπουργείο Παιδείας τα αποτελέσματα των ειδικών μαθημάτων θα ανακοινωθουν τη Δευτέρα 10  Ιουλίου 2017 το αργότερο μέχρι τη 13:00 το μεσημέρι.

Θα σας ενημερώσουμε άμεσα για οποιαδήποτε εξέλιξη.

Για να δείτε τα αποτελέσματα μπαίνετε με τους κωδικούς υποψηφίου (τον 8ψήφιο κωδικό και τους 4 αρχικούς χαρακτήρες από το Επώνυμο, το Όνομα, το Πατρώνυμο και το Μητρώνυμο του υποψηφίου με κεφαλαίους ελληνικούς χαρακτήρες ) στον παρακάτω σύνδεσμο:

Αποτελέσματα Ειδικών Μαθημάτων 2017

Οι υποψήφιοι πρέπει να οριστικοποιήσουν το μηχανογραφικό τους στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://exams.it.minedu.gov.gr .

Η προθεσμία για την οριστικοποίηση του μηχανογραφικού είναι έως και την Παρασκευή 14-7-2017. ΠΡΟΣΟΧΗ η προθεσμία είναι τελική και αν περάσει ο υποψήφιος δεν θα μπορεί να οριστικοποιήσει το μηχανογραφικό του.

17 thoughts on “Αποτελέσματα Ειδικών Μαθημάτων 2017

 1. Τι να πούμε…. Περιμένουμε τα αποτελέσματα για να κάνουμε μηχανογραφικό…. Ελλάς το μεγαλείο σου…..όλα την τελευταία στιγμή!!!

 2. ποτε θα ανακοινωθουν τα αποτελεσματα για τα ειδικα μαθηματα των πανελληνιων 2017 ?
  😉

 3. ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΑΝΩΤΕΡΩ.
  ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΑ ΠΕΡΙΘΩΡΕΙΑ.
  ΜΗΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΤΕ , ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ.

 4. Παρακαλώ έχετε κάποια ενημέρωση για τα αποτελέσματα των ειδικών μαθηματων? Προσπαθούμε. από το πρωί να έρθουμε σε επαφή με το υπουργείο παιδείας και δεν απανταει κάνεις.
  Ευχαριστώ εκ των προτέρων

 5. Αρχικά είχατε πει για 7 Ιουλίου και τώρα το αλλάξατε σε 10! Πρέπει να κάνουμε τη διαδικασία του ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΙΚΟΎ! Μέχρι τη δοσμένη ημερομηνία..Απαράδεκτο.

Αφήστε το σχόλιό σας