Έλληνες Εξωτερικού Πανελλήνιες 2016 – Οδηγίες

Οδηγίες για την εισαγωγή Ελλήνων του Εξωτερικού 2016

Από το Υπουργείο Παιδείας, ανακοινώθηκαν οι οδηγίες για την εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση σε Ελληνικά Πανεπιστήμια για το ακαδημαϊκό έτος 2016-2017, Ελλήνων του εξωτερικού και τέκνων Ελλήνων υπαλλήλων που υπηρετούν στο εξωτερικό.

Δείτε τις Οδηγίες

Δικαιολογητικά Ελλήνων του εξωτερικού για τις σχολές Στρατού και Αστυνομίας

Ενημέρωση προθεσμίας υποβολής δικαιολογητικών για τη συμμετοχή υποψηφίων Ελλήνων του εξωτερικού στις προκαταρκτικές εξετάσεις (ΠΚΕ) των Στρατιωτικών Σχολών.

Σύμφωνα με τη σχετική προκήρυξη του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, η προθεσμία για την υποβολή των σχετικών δικαιολογητικών των υποψηφίων Ελλήνων του εξωτερικού για τη συμμετοχή τους στις προκαταρκτικές εξετάσεις (ΠΚΕ) των Στρατιωτικών Σχολών λήγει στις 26 Ιουλίου 2016 (σφραγίδα ταχυδρομείου).

Η προκήρυξη διαγωνισμού επιλογής σπουδαστών για το 1ο έτος των ΑΣΕΙ & ΑΣΣΥ καθώς και οι διευκρινιστικές οδηγίες ακαδημαϊκού έτους 2016?2017 είναι αναρτημένες στο διαδίκτυο στην ιστοσελίδα του ΓΕΕΘΑ: www.geetha.mil.gr.

Ενημέρωση προθεσμίας υποβολής δικαιολογητικών για τη συμμετοχή υποψηφίων Ελλήνων του εξωτερικού στις προκαταρκτικές εξετάσεις (ΠΚΕ) των Σχολών Αξιωματικών και των Σχολών Αστυφυλάκων

Σύμφωνα με τη σχετική προκήρυξη του Υπουργείου Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, η προθεσμία για την υποβολή των σχετικών δικαιολογητικών των υποψηφίων Ελλήνων του εξωτερικού για τη συμμετοχή τους στις προκαταρκτικές εξετάσεις (ΠΚΕ) των Σχολών Αξιωματικών και των Σχολών Αστυφυλάκων λήγει στις 29 Ιουλίου 2016 (σφραγίδα ταχυδρομείου).

Η προκήρυξη διαγωνισμού επιλογής σπουδαστών για το 1ο έτος των Σχολών Αξιωματικών και των Σχολών Αστυφυλάκων καθώς και οι διευκρινιστικές οδηγίες ακαδημαϊκού έτους 2016?2017 είναι αναρτημένες στο διαδίκτυο στην ιστοσελίδα της Ελληνικής Αστυνομίας : www.hellenicpolice.gr.

Αφήστε το σχόλιό σας